Last news in Fakti

24 Август, 2020 12:13 3 872 3

Какво нещо е съдбата: Да изгониш футболист и той да те накаже в най-важния мач

  • футбол-
  • кингсли коман-
  • псж-
  • байерн мюнхен

Авторът на победния гол на Байерн на финала в Шампионската лига е юноша на ПСЖ

Какво нещо е съдбата: Да изгониш футболист и той да те накаже в най-важния мач - 1
Снимка: БГНЕС

Какво нещо е съдбата. Авторът на победния гол на Байерн на финала в Шампионската лига е юноша на ПСЖ. Кингсли Коман е обявен преди години за неперспективен и не успява да се наложи в парижкия тим. Той винаги е признавал, че ПСЖ си остава отборът на сърцето му, въпреки всичко.

Снощи французите бяха наказани именно от него.

"Това беше един невероятен мач, в който имаше голямо напрежение, големи очаквания и голяма радост. Аз все пак съм професионалист. Футболист съм на Байерн Мюнхен, въпреки че съм израснал в Пари Сен Жермен. Сърцето ми може да е там, но аз днес защитавах цветовете на Байерн", сподели Коман.

Коман е само на 24 години, но вече има 20 трофея. Той е известен с това, че откакто е професионалист, винаги става шампион. Постигал го е с ПСЖ, Ювентус и Байерн. Конкретно с баварците френският национал е спечелил 5 титли в Бундеслигата, 3 купи и 3 суперкупи. С Юве има 2 титли на Италия и по една купа и суперкупа, а с ПСЖ е двукратен шампион и по веднъж носител на суперкупата и Купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай иван

    19 1 Отговор
    идеален е за Левски
  • 2 9993

    35 0 Отговор
    Понякога неперспективата е моментна... Браво на момчето
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Добър футбулист,има бъдеще