Last news in Fakti

24 Август, 2020 14:17 6 295 3

Играч на Лацио зашеметен от красотата на испански модел

  • хоакин кореа-
  • лацио-
  • футбол-
  • дезире кордеро

Двамата се радват на кратката почивка на Кореа и се отдадоха на луди забавления в един от най-известните летни курорти Ибиса

Играч на Лацио зашеметен от красотата на испански модел - 1
Снимка: Instagram

Ажентинецът Хоакин Кореа се радва на страхотна красавица до себе си. Футболистът на Лацио не крие, че е лудо влюбен в испанския модел Дезире Кордеро. Двамата се радват на кратката почивка на Кореа и се отдадоха на луди забавления в един от най-известните летни курорти Ибиса.

Наскоро Хоакин отпразнува своя 26-ти рожден ден, който бе отбелязан с подобаващо парти. Дезире пусна интимна снимка на двамата от плажа, която се понрави на хилядите ѝ последователи в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz cumpleaños mi vida 🎂🎉 Cuatro cumpleaños acompañándote y por muchos más ! Siempre ♥️🌌👫 Te amooo

Публикация, споделена от Desire Cordero (@desirecordero) на Авг 13, 2020 в 4:38 PDT


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    19 0 Отговор
    две професии създадени една за друга - модел и футболист.
  • 2 животновъд

    11 1 Отговор
    Прз колко баира се подушваха краставите магарета? Голяма новина.
  • 3 бегай бре

    0 0 Отговор
    факти бездарен сайт сте...,може ли да нямате никаква редакторска намеса в статии те ви...ОТНОВО драсканица пълна с правописни грешки