Last news in Fakti

24 Август, 2020 15:04 2 048 0

Новак в Серия А иска Кирил Десподов

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • серия а-
  • кротоне

Българският национал е собственост на Каляри, но в последната кампания игра като преотстъпен в австрийския Щурм Грац, за който записа 9 гола и 8 асистенции в 21 мача

Новак в Серия А иска Кирил Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Новакът в италианския футболен елит Кротоне проявява интерес към българския нападател Кирил Десподов, пише Тутоспорт.

Старши треньорът на тима Джовани Стропа иска подсилване на атаката за предстоящия сезон в Серия А и Десподов е сред разглежданите варианти.

Българският национал е собственост на Каляри, но в последната кампания игра като преотстъпен в австрийския Щурм Грац, за който записа 9 гола и 8 асистенции в 21 мача.
Новият наставник на сардинци Еузебио Ди Франческо, обаче, възнамерява да даде шанс за изява на Десподов през есента, така че сделка е малко вероятна.

Интерес към българина имат още турският Галатасарай, гръцкият АЕК, френският футболен елит Лориен, както и елитен клуб от Австрия. Десподов в момента е под домашна изолация, след като даде положителен тест за Ковид-19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА