Last news in Fakti

25 Август, 2020 10:45 4 184 4

Американци вкарват дълго чаканите пари в Левски?

  • найджъл роберта-
  • левски-
  • футбол

Към момента това е най-реалната опция пред "сините" за осъществяването на продажба

Американци вкарват дълго чаканите пари в Левски? - 1
Снимка: БГНЕС

Американски клуб проявява сериозен интерес към нападателя на Левски Найджъл Роберта, пише "Тема Спорт".

Към момента това е най-реалната опция пред "сините" за осъществяването на продажба, след като преговорите със Спортинг (Лисабон) за Станислав Иванов и чаканите 500 хиляди евро пропаднаха.

22-годишният Робърта е най-конвертируемият играч на столичани, но започна слабо този сезон. На всичкото отгоре Найджъл се контузи срещу Царско село (0:1), но за щастие се оказа, че ще е на линия за предстоящия мач с Монтана.

Прегледите са показали, че няма нищо страшно и Робърта просто е бил ударен лошо. Така той още вчера взе участие във възстановителната тренировка, която проведоха „сините“ на „Герена“, а и ще пробва да се отпуши срещу Монтана на „Огоста“ в събота. 
 


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    11 2 Отговор
    Кой е луд да даде 500х евро за някой, като може да го вземе без пари? Затова и другите трансфери не стават, хората чакат или фалита или футболистите сами да си развалят договприте

    Коментиран от #4

  • 2 българин

    5 1 Отговор
    ама този отбор още ли го има? нали казваха, че нямат пари и ще затворят кепенците още през юли? или "бащицата" е бръкнал в някое чекмедже, или " големия дарител" у нас е проявил отново щедрост.
  • 3 миш

    3 1 Отговор
    Такова огромно щастие,че ще играе срещу Монтана,направо не мога да заспя от вълнение,да гледам такъв майстор с коженото кълбо.
  • 4 Като ги гледам

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    как играят, то пък са и загинали да ги чакат 🤓