Last news in Fakti

25 Август, 2020 14:06 1 804 3

От Лудогорец разкриха как смятат да победи Мидтиланд

  • павел върба-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • мидтиланд

"Орлите" се изправят срещу датския тим в мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига

От Лудогорец разкриха как смятат да победи Мидтиланд - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Лудогорец - Павел Върба, говори на специална пресконференция преди двубоя с Мидтиланд. "Орлите" се изправят срещу датския тим в мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Срещата е утре, от 20:30ч.

Върба заяви, че според него основният минус на датския шампион е, че от доста време не е играл официални срещи.

“В квалификациите за ШЛ няма как да си избираме съперници. Винаги отборите са трудни, тежки. Това са шампиони. Знаем, че съперникът е тежък. Техният минус е, че досега са играли само контролни срещи, но това са професионалисти, знаят какво да правят. Гледах доста техни мачове и това е един много класен отбор. Предимство е, че играем вкъщи, но не е добре, че няма публика”, коментира Върба, който припомни голямата цел на разградчани.

“Аз и Лудогорец сме участвали в групите на ШЛ. Ще се радвам да преживеем това отново”, допълни чешкият специалист, който коментира отсъствието на голямата звезда на Мидтиланд - Eвандер.

“Труден въпрос за Евандер. Не знам как точно да отговоря. Той е основен, добър футболист, но не мисля, че датският шампион няма с кого да го замени. В последните два мача без негово участие се справиха добре. С него и без него ни очаква страшно тежък мач”, коментира Върба, след което се върна към Лудогорец.

“В Лудогорец стават промени. Радостен съм, че клубът привлече тези играчи. За краткото време се справят много добре. Последните три мача бяха доста позитивни и дано продължим така."
"Продължавам да твърдя, че в България има 3-4 отбора на добро европейско ниво. Датският отбор е тежък съперник, но българските отбори имат качества и това ще се види скоро. Мислим за Мидтиланд."

"Знаем, че скандинавските отбори са добре организирани, тренирани и много здрави. Знаете, че водещи датски отбори често играят в групите на ШЛ и ЛЕ. Те и ние имаме еднакви амбиции и ще ги следваме докрай. Подготвени сме за тежък двубой."

"Всички знаем, че играем един мач, което малко усложнява нещата. Както ние, така и противникът ще бъдем подсигурени в защита. Но от друга страна ние и съперникът ще се опитаме да принудим другия да направи грешка и да я накажем. Мачът ще е доста интересен”, прогнозира Павел Върба.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мургавия мъж

    2 2 Отговор
    СЕЧЕНО ви давам 😁
  • 2 миш

    0 1 Отговор
    С ръце.
  • 3 🦅 🦅

    0 1 Отговор
    Те от доста време не са играли първенство, ама пък и твоите офанзивни играчи още не се и познават. И въпреки това как успявате да вкарвате по 3-4 гола, аз не мога да се начудя. Затова и не се наемам с прогноза. Със сигурност обаче Краев ще е титуляр, въпреки че Шварц изглежда е по-опасен. Вибе не ме впечатлява, а отсъствието на Евандер ще ги затрудни във владеенето на топката. Вратарят им е класа, а даже и резервният им е много добър. Святченко също прави впечатление. Струва ми се, че планират да играят по-прибрано, което означава че ще търсят ранен гол от заучено положение. Всъщност ще се опитат да имитират победата на Копенхаген в Разград, но няма да им се получи както мислят, защото не е зима и лудогоци няма да са сковани.