26 Август, 2020 10:27 1 555 1

Ибрахимович подписва нов договор с Милан

  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • милан-
  • серия а

Очаква се новият договор на Ибрахимович да бъде подписан в следващите 24 часа

Ибрахимович подписва нов договор с Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Милан е много близо до подписването на нов договор със шведската звезда Златан Ибрахимович. Според информациите, нападателят е приел условията по новия контракт и той ще бъде за срок от една година, което ще му донесе 6 милиона евро.

Техническият директор на „росонерите“ Паоло Малдини заяви, че Ибрахимович е приоритет за клуба през това лято, а Calciomercato.com разкри, че италианският гранд са подобрили предложението си към шведа, за да отговорят на исканията му.

Първоначално Златан е поискал 7,5 милиона евро, а в същото време Милан е предложил 5 милиона плюс бонуси, като в крайна сметка двете страни са си стиснали ръцете за годишна заплата от 6 милиона евро.

В Италия съобщават, че няма голяма разлика в новата оферта, но Милан е направил някои леки промени, за да постигне споразумение с 38-годишния Ибрахимович. Бонусите са намалени, но фиксираното възнаграждение е увеличено, което е задоволило нападателя.

Очаква се новият договор на Ибрахимович да бъде подписан в следващите 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошката

    2 0 Отговор
    Ибрата на 40 си къцка на топ ниво, а Бербата е в пенсия от 5 години