Last news in Fakti

26 Август, 2020 10:45 2 712 9

Футболен мениджър намекна кога Левски ще има генерален спонсор

  • лъчезар танев-
  • левски-
  • футбол

Танев е семеен приятел на мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков

Футболен мениджър намекна кога Левски ще има генерален спонсор - 1

Футболният мениджър Лъчезар Танев намекна, че тежкото финансово състояние на Левски съвсем скоро може да приключи. Той разкри, че до един-два месеца столичният гранд ще има нов главен спонсор.

Танев е семеен приятел на мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков. Двамата бяха партньори в мениджърската фирма "Танев, Сираков и Ко".

"До месец-два Левски ще има нов генерален спонсор. Със сигурност го казвам, въпреки че не е моя работа да го правя. Имам информация", заяви той.

"В момента не ме учудват загубите на тима. И ЦСКА падна от Царско село през миналия сезон. Човек, който се занимава професионално с футбол и види как е сформиран по спешност отборът, не може да очаква нещо за този сезон", смята агентът.

"За селекцията трябва да бъда откровен. Когато един клуб няма стабилност, много трудно бих убедил да дойде някой. Ще го подведа. Не искам да звучи самохвално, но нямам възможностите и опита с играчи, които взимат по 4000-5000 евро на месец. Има в Бразилия и Южна Америка, но не работя на това ниво и не мога да помогна", допълни импресариото пред "7/8".

"Паулиньо е Ок. Найджъл Робърта има качества, но съм скептичен за него. Холмар Ейолфсон също беше добър. В Барселона дават по 100 милиона евро бруто на година на Меси, което е 10% от бюджета на клуба, но проблемът е, че взимаш 4-5 футболисти, които се провалят и това е разход. В българските клубове също е така. Дават се по 100-200 хиляди евро на година за някой, който се вижда, че не става", продължи Танев.

Доколкото знам, Петър Хубчев няма български паспорт. Преди време, когато се взимаше друг, се отказваш от единия и той е само с немски. Професионалист е, но ще дам пример със себе си - ако съм играл в Левски и са ми дали работа, ще направя компромис. Това е моето разбиране. Искам да помогна на клуба и в момента има трима-четирима, които могат да се продадат за добри пари. Единият е българин. Но реалните суми са по-различни", завърши изказването си мениджърът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фейк нюз

    6 4 Отговор
    Е не, не мога да не призная, как яко баламосват т.н. фенове на Уефски !? Тия там снайпериста, Раев и ревльото са направо за шефове на ГЕРБ, че Боко е вече уморен!

    Коментиран от #5

  • 2 Мим33

    5 1 Отговор
    Ами да кажем,чул та господ.Да видим така ли ще е,това значи септември или средата на октомври...
  • 3 Лост

    1 0 Отговор
    Ако си бил в нац. треньор, взели са те в Левски, Павел Колев е бил в БФС лъгал е, че няма такова нещо. После двамата сте в Левски и ти се обяснява, че ще получиш едни пари ама след време. Та трябва ли да се прави компромис?
  • 4 Левски

    2 0 Отговор
    Стига с такива лъжци си пълните сайта.Този освен пари и далавери нищо друго незнае.
  • 5 Левски 1914

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Фейк нюз":

    Те вас баламосаха и ви докараха Литекс в кочината пък и Ганчо и гърмяния всеки ден ви баламосват така че не се притеснявай за вековния отбор.

    Коментиран от #7

  • 6 Бойко

    3 0 Отговор
    Щях да ви пратя тотото,ама Божков прецака нещата..Сега с тия протести не мога да се занимавам с вас,ако стихнат ,ще ви пратя бащица,ако падна -фалит
  • 7 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    А вас не ви ли е срам левски да се храни от пари на дпс и боко тиквуна? Ма си траете. Важно е да мачка лавината нали? Когато българите се обединят тогава може да има и спорт и съревнования. Дотогава цска е литекс левски на милостиня при пеевски и тиквоча

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    Ами той Пеевски даряваше пари и на болниците ама никой не ги отказа така че парите не миришат а и Ганчевите пари не са май много честни.

    Коментиран от #9

  • 9 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Ганчевите са ясни , но поне не са турски!!!