Last news in Fakti

26 Август, 2020 12:05 2 997 8

Тити Папазов със сензационна новина за заема на Левски

  • левски-
  • футбол-
  • тити папазов

Повод за свикването на брифинга са зададените въпроси на тартора на Сектор "Б" Любомир Костадинов към изпълнителния директор на клуба Павел Колев

Членът на надзорния съвет в Левски Константин Папазов сподели на извънредна пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“, че е дал заем от своята собствена фирма с цел подпомагане на финансовото положение на "сините". Повод за свикването на брифинга са зададените въпроси на тартора на Сектор "Б" Любомир Костадинов към изпълнителния директор на клуба Павел Колев, както и анонсирането на дългосрочната дейност на клуба, в което е включено възстановяването на членските карти на клуба.

„28 март 2014-а година. Давам на господин Батков 186 хиляди лева, за да се спаси лицензът. На 17 май 2014 година съм в офиса на господин Батков. Обажда се Елин Топузаков, действащ треньор. Предстои пътуване до Ловеч за последния мач за сезона. Отборът отказа да замине като последен шанс да притисне ръководството. Дойдох в стаята на Райков. Събрах Божинов, Топузаков и им гарантирах до сряда, 21 май, че те ще получат заплатите си. Сумата отново бе около 200 хиляди и заложих мои акции в партньорство с Румен Чандъров", започна той.

"Не вярвах, че може да се организира 100-годишнината на клуба. Моралът направи Левски втори. На 3 август тази година лично от моята фирма дадох заем, защото смятам, че така бе правилно към момента. Една седмица преди началото на първенството момчетата бяха получили заплати за февруари. Между 10-ти и 12-ти тримата знаехме, че парите ще дойдат от Иван Горанов. Не го пожелавам на никого. За 26 години в спорта съм участвал в много ситуации, когато съм спасявал съблекалните. Същият Тити съм от 2014-а. Много скоро господин Батков го разкри това. Както и това, което стана в администрацията при Райков. Относно лихвата, Левски е най-кристалното нещо и няма как да се даде заем без да бъде върнат без лихва. Тя е минимална. Сумата от 333 лева, генерирана за 10-12 дни, е върната с акт за дарение. Не могат да ме натиснат финансово. Това е за малката фирма", продължи Папазов.

"Пред феновете сме отговорни как ще процедираме със средствата. Не само тези, които ги набавят те. Всеки един лев се цеди. Аз мислех, че Наско е по-рисков човек. Той не дава по никакъв начин да се правят компромиси със заплатите. Да се вземе някой, който ще натежи със заплата. Не си позволява да направи нито един разход, а ние имаме нужда от хора. Само за да може да ги гледа в очите. Затова нека да бъдем коректни, защото ако някой участваше в управлението, Тити щеше да е горд, че е дал 200 хиляди лева. До това води заяждането", допълни членът на надзорния съвет.

"Единственият клуб в държавата, който изпадна в прозрачност след 1 февруари е Левски. Затова всички тези действия са ние да не успеем, само че ние сме преходни, но Левски е вечен. Атаките срещу нас са деструктивни, защото създават впечатление, че някой прави нещо задкулисно", убеден е Тити.

"Имам бизнес отношения с господин Манолов от 3-4 години. Сега излизам лъжец. Имам доказани доходи. Аз нямам съмнителни доходи в моя живот. Оказахме се лъжци, хора, които крием истината", каза още силният човек в Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай иван

    13 1 Отговор
    сектор Б не вярва на сълзи.
  • 2 Пената от Мировяне

    15 5 Отговор
    Стига с тия врътки! Отивате в ,,А,, Окръжна, изчистете се о после ,,В,, ,,Б,, ,,А,,
  • 3 бойко шкафа

    12 0 Отговор
    Тити ще ти дам 1 шкаф да ме видиш къв човек съм..Ще ти го пратя през 🐷🐽...
  • 4 аааа

    13 2 Отговор
    Що не ги дари тези пари? Нали си фен. А и лихва сложил, но я дарил. Смешна работа, а фенчетата да даряват .
  • 5 Отказвам да

    3 2 Отговор
    коментирам . Информацията от публикациите се използват за маниполиране на общественото мнение . СУВЕРЕНА ГРАЖДАНИТЕ' искат оставката на борисов и Гешев 👁️👀👁️👍
  • 6 антрашпиц

    7 3 Отговор
    Аммм,дали е рИвал много...
  • 7 Споко,до

    3 0 Отговор
    Селските първенства има време.Е,има- има,ама не повече от сезон! След това с паничките пред входа! Ерата на " наливачите" с милионите приключи.От грашнов,през батков,божков.Бяхте ритни топковци със старото мислене! Гарантирани хилядарки от" капиталиста" ритане" тоест работа по социалистически- кой колкото може! Догодина- с паничките пред входа. Сирака на дяволите вода носи! Той е лесен!
  • 8 Гуеду

    4 0 Отговор
    Ненормалник лигав престанете да представлявате тоя катун от името на Апостола!