Last news in Fakti

26 Август, 2020 16:02 2 535 0

Треньор почина след удар от мълния

  • треньор-
  • мълния-
  • футбол

Павлович бе ударен от гръмотевица на 18-и август около 18,40 часа

Треньор почина след удар от  мълния - 1

Треньорът в школата на сръбския Ягодина Стефан Павлович, който бе ударен от гръмотевица, загуби живота си след няколкодневна битка.

Той почина във вторник, предава Telegraf. Павлович бе ударен от мълния на 18-и август около 18,40 часа. Треньорът веднага бе откаран в болницата в Ягодина, където беше в клинична смърт.

Павлович веднага бе пратен в интензивното отделение и медиците направиха всичко възможно, за да запазят живота на футболния човек, като в началото дишането му и ритъма на сърцето са били добре, но в крайна сметка той е загубил живота си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА