Last news in Fakti

27 Август, 2020 06:56 1 489 1

Ювентус договори млада надежда на Шалке

  • уестън маккени-
  • шалке-
  • ювентус-
  • футбол

Сделката ще бъде под формата на едногодишен наем за 3 млн. евро плюс опция за откупуване в размер на 18 милиона евро

Ювентус договори млада надежда на Шалке  - 1

Отборът на Ювентус е много близо до трансфер на халфа Уестън Маккени от Шалке, съобщава Fabrizio Romano. Сделката ще бъде под формата на едногодишен наем за 3 млн. евро плюс опция за откупуване в размер на 18 милиона евро. 

Маккени се присъедини към Шалке през лятото на 2016-а със свободен трансфер от Далас. Оттогава насам той има 91 мача за "кралско сините". 21-годишният американец се подвизава като централен полузащитник, но може да бъде използван също така като защитник или атакуващ халф. Той е и национал на САЩ, където има 19 двубоя с 6 попадения. 

Съобщава се още, че "бианконерите" са се преборили за подписа му с отборите на Лестър, Евертън, Нюкасъл, Саутхамптън, Уулвърхъмптън, Херта (Берлин) и Монако.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    а у нас футбол няма отдавна а публиката ни са пияни комплексари