27 Август, 2020 11:40 3 380 6

Наш футболен клуб пак пред фалит!

  • нефтохимик-
  • футбол-
  • втора лига-
  • фалит

Безпаричието мъчи клуба в последните месеци

Наш футболен клуб пак пред фалит! - 1

Бургаският Нефтохимик най-вероятно ще преустанови участието си във Втора лига.

Вчера стана ясно, че хора от спортно-техническия щаб в лицето на Викторио Павлов и Петко Медвецки трябва да освободят квартирите си заради неплатени наеми. Футболистите от своя страна трябва да напуснат хотела, в който нощуват, по същите причини, пише Kotasport.com.

В сряда на извънредно заседание на Съвета на директорите е взето решение ръководството да подаде колектива оставка. Безпаричието мъчи клуба в последните месеци. Дълговете, които бяха натрупани през годините, са сериозни.

Най-странното е, че в момента в СНЦ Нефтохимик има пари, преведени от община "Бургас", но от там не желаят да осигурят средства за мъжкия отбор и да помогнат.

Ако това продължи, тимът най-вероятно ще се разпадне и и ще спре участието си в професионалния футбол.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нормално

    5 0 Отговор
    ``Нафта.-та`` чака ``Левски`` на селската група....
  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    5 5 Отговор
    Както е тръгнало един по един ще фалират всички отбори първия който ФАЛИРА е ЦСКА.
  • 3 Факт

    7 0 Отговор
    Не само клубовете, а и хората сме така. Системно болни и стари хора вървят към своя край заради липса на лекарства, студенти прекъсват обучение, собственици на магазини и кафенета фалират. Само политиците, мутрите и платените журналисти лъжат, че тук цъфтим. Нефтохимик е най-малкия ни проблем.
  • 4 Пената от Мировяне

    0 2 Отговор
    А ФК ,, Уеффски,, !!!???
  • 5 ДЕДО ДАНИ

    0 0 Отговор
    След 3-4 години всички отбори ще са фалирали !!! Други хоризонти не се забелязват.
  • 6 Също

    0 0 Отговор
    Грозната истина е такава . държавата в лицето на контролните органи , управлявани от министерствата , оставят някои пишман бизнесмени да си въртят мафиотските и полузаконни бизнеси , ако се навият да издържат и по-някой футболен клуб , тоест не ги преследват , и им осигуряват чадър , в хазната не влизат едни пари . Това , че масово фалират клубове , говори за липса на реална и състоятелна икономика .