Last news in Fakti

27 Август, 2020 10:45 3 017 8

Илиан Илиев отговори на Павел Колев: Ние не сме Реал (Мадрид), но няма как да сме по четирима в помещение

  • илиан илиев-
  • павел колев-
  • левски-
  • черно море-
  • футбол

Разликата в платените пари е в това, че Левски е тънал в лукс за разлика от "моряците"

Илиан Илиев отговори на Павел Колев: Ние не сме Реал (Мадрид), но няма как да сме по четирима в помещение - 1
Снимка: ПФК Черно море

Старши-треньорът на варненския Черно море Илиан Илиев отрече теорията за лагера в Турция, според която Левски е платил много по-висока сума за подготовката, защото отборът е тънал в лукс за разлика от "моряците".

Двата тима бяха в един и същ хотел, а изпълнителният директор на "сините" Павел Колев, обясни, че разликата в цената дошла от факта, че левскарите били настанени по двама в апартамент, а "моряците" - по четирима.

"Аз мога да говоря само за Черно море. Ние не сме Реал (Мадрид), но няма как да сме по четирима в помещение. Футболистите бяха настанени по двама в апартамент, който имаше по две спални и бани, а и един общ хол. Треньорите и ръководството бяхме по един в същия този апартамент", обясни Илиев пред ежедневника "Меридиан мач".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    10 3 Отговор
    И какво излиза,че треньорите сте били по 1 в апартамент.Голямо разточителство тогава,колко треньора сте,най малко 3 ма и всеки в апартамент.Чудна работа...
  • 2 Футбол

    8 5 Отговор
    Това добре, а за останалото, отделна зала за хранене, самостоятелен терен и т.н. .... що не казваш нищо бе Илиянчо!!!??? В чия мелница вода наливаш, на Любчо младата мента ли ...!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Футбалер

    10 6 Отговор
    Перачи на пари! Нека феновете събират пари да помагат на любимците си, а ръководството да си прави далаверите. А на Илиев не му прави чест да брани измамите и да защитава далаверите. Явно и той добре е захлебил. Уважавах го и ми се струваше един от малкото свестни и читави хора във футбола, ноявно не е точно така...

    Коментиран от #5

  • 5 Прочете ли го добре?

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Футбалер":

    Колев излъга, че играчите на Черно Море са били по 4 в стая и затова са минали двойно по-евтино. Но Илиев го уличава в лъжа и казва, че не са били по 4, а по 2 в стая, като даже треньорите са имали самостоятелна за всеки от тях. Колев плюй, не Илиев.

    Коментиран от #7

  • 6 Емил Димитров

    0 0 Отговор
    По двама в спалня, което прави четирима души в апартамент с две спални и хол, както каза Павел Колев.
  • 7 Емил Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Прочете ли го добре?":

    Павел колев каза ако не си слушал четирима в апартамент с две спални и хол. Аз го слушах. Може да си пуснеш интервюто.
  • 8 Емил Димитров

    0 0 Отговор
    И тук големите писачи срещу Павел Колев са най вече ранни четириноги грухтящи любимци.