27 Август, 2020 11:57 1 964 0

Коронавирусът "подпали" Челси

  • челси-
  • коронавирус-
  • футбол

От “Дейли Мейл” твърдят, че знаят имената на поне четирима играчи, но не ги разкриват

Поне четирима футболисти на Челси са носители на коронавирус, съобщава “Дейли Мейл”. Изданието се позовава на информация от клуба, според която редица играчи са дали положителни тестове в края на миналата седмица. От “Дейли Мейл” твърдят, че знаят имената на поне четирима играчи, но не ги разкриват. Те са изолирани по домовете си и няма информация състоянието им да е тежко.

Други от футболистите на Франк Лампард предстои да се завърнат в Лондон за подготовката, като е вероятно някой от тях също да е заразен.

Новият сезон в Премиър лийг стартира на 12 септември, а първата среща на Челси е два дни по-късно - гостуване на Брайтън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА