Last news in Fakti

27 Август, 2020 13:10 2 802 2

Меси признал на Неймар, че отива в Манчестър Сити

  • лионел меси-
  • неймар-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • барселона

Твърди бразилският журналист от ESPN Хорхе Никола

Меси признал на Неймар, че отива в Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Още преди официално да информира Барселона за решението си да напусне Лионел Меси се е обадил на бившия си съотборник Неймар, за да му каже, че отива в Манчестър Сити. Това твърди бразилският журналист от ESPN Хорхе Никола.

Според Никола това е и покана към футболиста на Пари Сен Жермен да го последва в състава на Джосеп Гуардиола. Двамата бяха съотборници на “Камп Ноу” и дори спечелиха Шампионската лига, след което Ней напусна в посока Франция.

В момента обаче трансфер на бразилеца изглежда малко вероятен. Наскоро президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи отново заяви, че никога няма да продаде Неймар. Самият нападател също изглежда щастлив в клуба, но пък е и известен с това, че рязко променя настроението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    Трябва да си "надарен" журналист ,за да цитираш бразилец изказал се по отнишение на аржентинец /използвал друг бразил/!!!
  • 2 2255

    3 2 Отговор
    Много харесвам Меси, предпочитах го пред Роналдо именно заради лоялността към един отбор. Иначе Роналдиньо беше класи над Меси. Но много ми падна в очите. ше бъде много смешно да го гледаме в Сити другата есен, на преклонна футболна възраст и без плеймейкърите, които го направиха легендата, която е. Няма да пасне в Англия, пък той да си мисли, че извън Барса нещо. Видяхме го с Аржентина- кръгла нула. Това беше краят на Меси.