Last news in Fakti

28 Август, 2020 09:33 1 897 0

Син на бивш играч на ЦСКА близо до договор с Левски

  • алекс петков-
  • футбол-
  • левски

Той впечатлявал не само с ръст, но и с добро виждане за играта

Син на бивш играч на ЦСКА близо до договор с Левски - 1

Защитникът Алекс Петков е близо до договор с Левски, съобщава "Меридиан мач". Синът на бившия играч на ЦСКА Милен Петков се представя отлично по време на тренировките и треньорският щаб на "сините" е останал доволен от представянето му. 

Той впечатлявал не само с ръст, но и с добро виждане за играта. Почти сигурно, че Левски ще го задържи, ако двете страни нямат финансови разминавания. 

Очаква се Алекс дори да дебютира за столичани. Това ще стане по време на паузата за мачовете на националните отбори в началото на септември. Очаква се Левски да играе контрола с Витоша (Бистрица).

В контролата ще вземат участие и други футболисти, които тренират със "сините" - Валери Божинов, Борислав Цонев и Атанас Курдов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА