Last news in Fakti

29 Август, 2020 13:56 4 933 0

Ето го гола на сезона в Шампионската лига (ВИДЕО)

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • кристиано роналдо

Изпълнението на португалеца, който реализира с плътен изстрел с левия крак извън границата на наказателното поле, събра над 400 000 гласа в онлайн анкетата на турнира

Ето го гола на сезона в Шампионската лига (ВИДЕО) - 1

Второто попадение на Кристиано Роналдо във вратата на Лион при успеха на Ювентус с 2:1 над френския тим в реванша от осминафиналите бе избрано за "Гол на сезона" в Шампионската лига, съобщиха от УЕФА. Изпълнението на португалеца, който реализира с плътен изстрел с левия крак извън границата на наказателното поле, събра над 400 000 гласа в онлайн анкетата на турнира.

На второ място остана волето на Марсел Забитцер от РБ Лайпциг във вратата на Зенит от груповата фаза на турнира, докато третият най-красив гол е дело на друг играч на Ювентус - Хуан Куадрадо, който бе точен при равенсвото 2:2 с Атлетико Мадрид в групите на турнира.

Първият гол на Луис Суарес (Барселона) срещу Интер и първият гол на Серж Гнабри (Байерн) срещу Лион допълниха челната петица на най-красивите попадения през кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА