Last news in Fakti

29 Август, 2020 12:36 1 557 0

Славия привлече бек от Динамо Загреб

  • славия-
  • футбол-
  • динамо загреб-
  • филип антовски

19-годишният бранител ще е под наем за една година

Славия привлече бек от Динамо Загреб - 1

Северномакедонският ляв бек Филип Антовски дойде в София и вчера направи първа тренировка със Славия. 19-годишният бранител ще е под наем за една година от Динамо (Загреб). Там той е играл основно за втория тим и в Младежката Шампионска лига.

Антовски преминава в хърватския гранд от Вардар (Скопие) през лятото на 2019 година. Той има 4 мача за младежкия национален отбор на Северна Македония, информира БНР.

В близките дни се очаква развитие около привличането на крилото Александър Тонев. Той се опитваше да си уреди трансфер в Унгария, след като се оказа ненужен в Ботев (Пловдив). Ако не успее да си намери отбор навън, Тонев е дал дума на президента на Славия Венцеслав Стефанов да премине на "Овча купел".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА