Last news in Fakti

30 Август, 2020 19:01 1 458 0

Милан ще изпревари Интер за подпис с Тонали

  • сандро тонали-
  • милан-
  • интер-
  • футбол-
  • серия а

Винаги съм избягвал преговори с други клубове, включително и чуждестранни

Милан ще изпревари Интер за подпис с Тонали  - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Бреша Масимо Челино потвърди, че води преговори и с Милан за продажбата на 20-годишния талант Сандро Тонали, който е желан и от Интер. 

"Винаги съм избягвал преговори с други клубове, включително и чуждестранни. Но момчето трябва да знае какво е неговото бъдеще. Аз не бързам, но Тонали - да”, заяви Челино пред “Sky Sport”.

Все по-усилено се говори, че “росонерите” се опитват да уредят италианския национал час по-скоро, докато Интер не бърза и приоритет за Антонио Конте са Артуро Видал от Барселона и Н’Голо Канте от Челси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА