Last news in Fakti

30 Август, 2020 17:02 4 161 0

Аржентинец, искан от Куман, отказва на Барселона заради Меси

  • лаутаро мартинес-
  • барселона-
  • роналд куман-
  • лионел меси-
  • ла лига

22-годишният нападател мечтаел да играе в един отбор с Меси и към днешна дата предпочитал да остане в Интер

Аржентинец, искан от Куман, отказва на Барселона заради Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес вече не гори от желание да премине в Барселона, пише Кориере дело Спорт. Аржентинецът е първи в списъка за селекция на новия треньор на каталунците Роналд Куман и преговорите дори вече бяха стартирали. В момента, в който Меси изяви желание да напусне "Камп Ноу", Мартинес вече не бил сигурен, че иска да приеме офертата на Барса. 
 
22-годишният нападател мечтаел да играе в един отбор с Меси и към днешна дата предпочитал да остане в Интер. "Нерадзурите" дори възнамеряват да подновят договора с Мартинес. Откупната му клауза в сегашния контракт е 111 милиона евро, но от Милано смятат да я вдигнат.
 
През сезон 2019/20 Лаутаро Мартинес изигра 49 мача, в които вкара 21 гола и направи 7 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА