Last news in Fakti

31 Август, 2020 21:49 10 249 4

Трагедия: Ръгбист почина на терена пред погледа на бременната си съпруга

  • ръгби-
  • спорт-
  • трагедия-
  • сен годен-
  • петер янико

Разследване за смъртта на спортиста посочи сърдечна недостатъчност като причина за трагедията

Трагедия: Ръгбист почина на терена пред погледа на бременната си съпруга - 1
Снимка: БГНЕС

Истинска трагедия разтърси света по време на двубой по ръгби в Сен Годен (Франция), когато Петер Янико от тима на домакините падна като покосен на терена без видима причина.

30-годишният Янико се свлече на игрището, след като подаде топката на съотборник, но и намесата на лекарските щабове на двата отбора и опитите им за реанимация не му помогнаха.

Най-тъжното в цялата картина беше това, че сред феновете беше и бременната съпруга на ръгбиста, която видя смъртта му с очите си и гледаше безпомощно.

Разследване за смъртта на спортиста посочи сърдечна недостатъчност като причина за трагедията.

"Ние сме в траур. Нямаме думи да опишем колко сме съкрушени. Тъгата ни е огромна, а болката ни завладя изцяло, след като ни напусна нашият Петер. В този труден момент всичките ни мисли са към семейството му. Почивай в мир, приятелю", написаха от клуба на играча след кончината му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хапчета и

    5 0 Отговор
    И анаболни стероиди са като да вземаш дрога
  • 3 Хапчета и

    5 0 Отговор
    И анаболни стероиди са като да вземаш дрога и падаш мъртъв в неочакван момент
  • 4 КСД

    2 0 Отговор
    Спорта е вреден!!!Това да се състезаваш, да напрягаш мускулите си до краен предел въобще не е полезно.Тренирането за постигане на определени резултати-също!
    Полезна е физ.културата-т.е. физическо натоварване без да се състезаваш с никой!Като се умориш-спираш.
    Средната продължителност на живот на спортистите е доста по-малка от тази на "нормалните" хора.(Същото е и със спортните коли-те нямат пробег от 500 000 км.!)