Last news in Fakti

1 Септември, 2020 07:03 1 632 1

Златан Ибрахимович се обясни в любов на Милан

  • милан-
  • футбол-
  • златан ибрахимович

С номер 21 не се чувствах Златан и затова помолих за стария си номер

 Златан Ибрахимович се обясни в любов на Милан - 1

Шведският нападател Златан Ибрахимович се обясни в любов на Милан, след като поднови договора си с "росонерите" за още един сезон. Това се случи официално вчера, като таранът положи подпис под новия контракт, който ще го задържи на "Сан Сиро" до лятото на 2021 година. Златан ще играе с номер 11.

"Винаги съм се чувствал част от Милан, дори когато играех за други клубове. Тук са се отнасяли винаги много добре с мен. Когато пристигнаха за първи път в Милан се усмихнах. Това е нещо, което не бях правил преди това във футбола. В Милан се чувствам като у дома си. Избрах номер 11, защото феновете ме познават с него от първия ми престой.

С номер 21 не се чувствах Златан и затова помолих за стария си номер. Дошъл съм, за да върна Милан на нивото, което заслужава. Ще направя всичко за постигането на тази цел. Длъжни сме да работим с всички сили. В последните шест месеца показахме, че имаме потенциала за големи неща", коментира Златан, цитиран от пресслужбата на "росонерите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.