Last news in Fakti

1 Септември, 2020 09:34 2 929 1

Един от кандидат-президентите на Барса: Решението на проблемите е Пеп Гуардиола

  • пеп гуардиола-
  • барселона-
  • футбол-
  • тони фрейча

Гуардиола прекара 4 великолепни сезона в Барселона в периода 2008-2012, печелейки 3 титли в Ла Лига и две купи от Шампионската лига

Един от кандидат-президентите на Барса: Решението на проблемите е Пеп Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Един от кандидат-президентите на Барселона Тони Фрейча вярва, че евентуално завръщане на Пеп Гуардиола ще е решението за много проблеми на "Камп Ноу".

Гуардиола прекара 4 великолепни сезона в Барселона в периода 2008-2012, печелейки 3 титли в Ла Лига и две купи от Шампионската лига. Сега начело на тима застана нидерландската легенда Роналд Куман, но Фрейча вярва, че връщането на Пеп би се отразило чудесно на клуба.

"Преди време Пеп сподели, че би било истинска чест за него да ръководи академията на Барселона, но да застане начело на първия отбор също ще е страхотно решение", започна кандидат-президентът.

"Важно е отборът отново да започне да играе атрактивен и ефективен футбол, за да не стига до ситуации като тази срещу Байерн. За 90 минути те ни уязвиха и показаха не само слабостите на клуба на терена, но и на ръководно ниво. Време е за промяна", завърши Фрейча.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро

    5 0 Отговор
    а добър ден ! и премахването на тоя бартомеу също е много важно откакто е там нищо добро не се случва с отбора