Last news in Fakti

1 Септември, 2020 11:01 1 919 6

Вече няма пречка Валери Божинов да подпише с Левски

  • валери божинов-
  • футбол-
  • левски

Въпреки че треньорът Георги Тодоров е отлично запознат с моментните му възможности, твърде вероятно е да изчака контролата в събота с Витоша Бистрица

Вече няма пречка Валери Божинов да подпише с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Валери Божинов вече е свободен агент, след като вчера изтече договорът му с италианския Пескара от Серия Б. 34-годишният футболист тренира с Левски от доста време и вече няма пречка да подпише договор със "сините".

Въпреки че треньорът Георги Тодоров е отлично запознат с моментните му възможности, твърде вероятно е да изчака контролата в събота с Витоша Бистрица, в която Божинов ще получи шанс за изява.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката

    8 1 Отговор
    Абе по принцип плановете ми бяха да играя в Ювентус, между Меси и Роналдо! Ама не се разбрахме за премиите, и така ме загубиха италианците!
  • 2 Божинката

    6 0 Отговор
    Ивайло, защо пишеш че ще получа право на изява?Целия отбор се гради около мен, ако аз не играя, бат Гошо около кого ще реди отбора? Моля те да пишеш по отговорно че ще ми развалиш трансфера!
  • 3 Пената от Мировяне

    4 0 Отговор
    Можеше да е велик ! На 15 вече играеше в Серия А! Игра в Ювентус, Фиорентина,Ман Сити и къде ли не ! Но....к¥рвит€ го провалиха...

    Коментиран от #4

  • 4 Цецо

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пената от Мировяне":

    И мързела също...
  • 5 Мим33

    2 2 Отговор
    Божинката заяви ,че е хотов да играе дори и за без пари,така че такъв патриот ни трябва,а не да се молим на някакви села и тем подобни за надути бразилчета,въздух под налягане дето са и искат много пари.Така че веднага да започва....
  • 6 Пари нема

    0 0 Отговор
    Ако има още някое евро, може да финансира Левски, за да го пуснат да потича 10-15 минути на някой мач. Ама едва ли.