Last news in Fakti

1 Септември, 2020 13:30 2 187 13

Хиндлиян: Не съм поемал ангажимент да пазя тайните на Тити Папазов

  • степан хиндлиян-
  • футбол-
  • тити папазов-
  • левски-
  • акции

35% от акциите не биват да бъдат в Константин Папазов

Хиндлиян: Не съм поемал ангажимент да пазя тайните на Тити Папазов - 1
Снимка: БГНЕС

"Не съм поемал ангажимент да пазя тайните на Константин Папазов, а привържениците на Левски гласувахме доверие на Наско Сираков, когато поиска да управлява клуба, а не на Папазов". Това заяви в интервю за "БНР" Степан Хиндлиян, председател на НПК на Левски.

"35% от акциите не биват да бъдат в Константин Папазов. Гласувахме доверие на Сираков, когато той се заяви като човек, който ще спасява футболен клуб Левски. Не казахме на Сираков: на теб вярваме на 51%, а на Папазов вярваме на 35%. Не съм поемал ангажимент пред Папазов да пазя неговите тайни. Парите за заплатите на футболистите на Левски са минали през фирмата на Папазов "Миш-маш" ЕООД. В същото време бях наясно, че тези пари не са негови и са дошли отнякъде. Затова и зададох въпрос защо това нещо се пази в тайна. Когато от Левски съобщиха, че парите са върнати, се чух с Папазов. Той ми каза, че парите са от Стойне Манолов. Не очаквах подобен отговор. И не е важно от кого са парите, а начинът, по който се случва".

"Сираков каза "Аз съм "Наско Сираков и ви гарантирам пълна прозрачност". След това от Левски в лицето на Наско Сираков, Константин Папазов и Павел Колев имат различно тълкувание за прозрачност. Те обясниха, че прозрачност за парите на Левски ще има на изхода, но не и на входа. Какво означава това нещо? Прозрачността в Левски трябва да бъде пълна, а не само на изхода на парите. Когато няма яснота откъде идват средствата в клуба, се пораждат различни подозрения. А Левски няма нужда от това. В Левски няма план за действие, ако Левски не излезе от този водовъртеж на задълженията си. Няма план "А", а камо ли план "Б".

"По този начин ли ще я караме? Закърпиха една дупка с парите от Стойне Манолов, но идва време за нови заплати на футболистите. Пак ли така ще я караме, ще кърпим дупки? Левски се намира в екстремна ситуация. За да излезеш от такава ситуация, трябва да си готов на радикални мерки. Да търпиш негативите от подобни радикални и непопулярни мерки и трябва да имаш воля и характер да вървиш по този път", каза Степан Хиндлиян.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еииии

    10 0 Отговор
    Това мъжете са по голями интриганти и клюкари от жените. А то мъже останаха ли?? ДБ май мъже невидях. Да се върнат казармите и мъже ще има.
  • 2 Дайде да плачем заедно с Тити.

    15 0 Отговор
    Тити е подставено лице. Ясно е за всеки. Кой стои зад него ше разберем скоро.

    Коментиран от #8

  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    12 3 Отговор
    Господине скрий се някъде не си приятен ти предаде ЛЕВСКИ ти не си ЛЕВСКАР ходи при Борисов да му помагаш да не изтърве кокала.

    Коментиран от #5

  • 4 Аналитик

    16 1 Отговор
    Футболният отбор Левски трябва да тръгне на чисто от долните дивизии.И съм много против имена на национални герои да се използват за футболни отбори.Защото петнят името.Левски е един и поклон пред националния герой!
  • 5 Ха-ха

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Той нее човек на Борисов а на Божков пич

    Коментиран от #6

  • 6 ЛЕВСКИ 1914

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ха-ха":

    Ако беше човек на Божков щеше да го защити и да продължи да издържа отбора а Борисов и Гешев да бъдат свалени от власт.

    Коментиран от #7

  • 7 Ха-ха

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Времето ще покаже.
  • 8 Пефски

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дайде да плачем заедно с Тити.":

    Как КОЙ?
  • 9 Кирил

    2 3 Отговор
    Този кърлеж няма място на Герена, да ходи да се оправя с Арарат.
  • 10 Мим33

    4 1 Отговор
    А тебе какво те интеррсува,от къде са парите.Ти като си голям левскар,колко даде от твоя джоб или взема на заем от някого за да дадеш.Титито си го знаем,че си лайка и ги плещи,но все пак се стреми да помогне ,а ти какво ,само питаш и с нищо не помагаш,дори вредиш.Време е да те махат от там...
  • 11 Пената от Мировяне

    1 1 Отговор
    Ти ли ? Ти ли какво гадно арменче си !!! Колкото по-рано те изгонят от ,, Герена,,. , толкова по-добре за отбора !!!Да бяга в ,,Арарат,, Ереван...
  • 12 Ба маа'му

    1 1 Отговор
    Миш-маш ЕООД. Е това ме разби. Поне името да се е бил постарал да измисли добре, да не личи толкоз, че е фалшиво дружество.
  • 13 Ацо

    1 0 Отговор
    Голем смех най-големите "чорбари" Ганчев и Манолов спасяват "Отбора на народа" ! Това не знам как ще го преглътнат!