Last news in Fakti

1 Септември, 2020 13:50 2 768 8

Меси категоричен: Отново не се появи на тренировката на Барса

  • лионел меси-
  • барселона-
  • роналд куман-
  • футбол

Клубът официално представи и щаба на наставника Роналд Куман

Меси категоричен: Отново не се появи на тренировката на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси не се появи и за днешната (втора) тренировка на тима след старта на подготовката в понеделник.

Около 10:30 часа тази сутрин „каталунците“ проведоха занимание, но аржентинецът отново не озари със своето присъствие.

33-годишният Меси иска да напусне, като се опитва да го стори със свободен трансфер. Аржентинецът смята, че може да се възползва от клауза в договора си, която му позволява да си тръгне като свободен агент. ОТ „Камп Ноу“ обаче настояват, че тази клауза е изтекла на 10 юни и няма да се разделят с него за по-малко от 700 милиона евро, колкото е записаната му откупна клауза.

Меси трябваше да се появи на клубната база още в неделя, за да премине тест за коронавирус. Всеки трябва да даде отрицателна проба, за да бъде допуснат до тренировъчния процес.

Клубът официално представи и щаба на наставника Роналд Куман. В него влизат Алфред Шройдер (асистент), Хенрик Ларсон (трети треньор), Алберт Рока, Даниел Ромеро и Хауме Бартра (фитнес треньори) и Хосе Рамон Де Ла Фуенте (треньор на вратарите).


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойку шкафа

    8 0 Отговор
    Е като не се явява на работното си място,защо не го уволнят?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Behemoth

    10 1 Отговор
    Тия ще направят типичен южняшки цирк....Ко са пънат като магаре на мост човека им донесе толкова купи и пари и иска промяна....да приемем ,че не го пуснат и той си седи на пейката и не тренира Ко ще спечелят?
  • 4 1-20

    1 5 Отговор
    Треньор на вратарите ?!!! Ритнитопковците не спират да ме шокират. Кога ли светът ще еволюира достатъчно за да прекрати съществува нето на тази перачница на пари.

    Коментиран от #6

  • 5 Гойко Митич

    6 1 Отговор
    Управата на Барселона начело с президента им, са мегаолигофрени . Не Куман ами и тренер от космоса да докарат нямат шанс следващите 5 години.
  • 6 Бегай трол

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "1-20":

    Бягай бе трол!!!

    Защото е толкова безполезен треньор на вратарите имаме само от 4-5 отбора вратари в първа луга затова!

    Аман от спецове на шопска и ракия!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 щъркел

    0 0 Отговор
    Около 10:30 часа тази сутрин „калцунците“ проведоха занимание, но аржентинецът отново не ГО озари със своето присъствие. АМИ МЕСИ СИ НЯКЪДЕ ТОЯ МЪЖ.