Last news in Fakti

1 Септември, 2020 14:25 3 219 4

Моуриньо побесня, напсува журналист (ВИДЕО)

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол

В края Специалния просто става, гаси телевизора и псува журналиста за думите му

 Моуриньо побесня, напсува журналист (ВИДЕО) - 1
Кадър: youtube

Видео с гневния мениджър на предстоящия съперник на Локомотив (Пловдив) в Лига Европа Тотнъм - Жозе Моуриньо се превърна в хит в социалните мрежи.

На клипа, който е част от документален филм за "шпорите", се вижда как португалецът слуша коментар за назначението си на журналист от "Скай Спортс", който се изказва скептично стила на игра на португалеца и обявява, че най-добрите дни в кариерата на Моуриньо вече са зад гърба му.

В края Специалния просто става, гаси телевизора и псува журналиста за думите му.

Припомняме, че Моуриньо и тимът му гостуват в Пловдив на 17 септември за елиминационен мач от втория предварителен кръг на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Боко специалния

    5 0 Отговор
    Жозинка, аматьор си брат, аз моите мисирки.. с 220 !
  • 3 Рошко

    1 2 Отговор
    Тоз преиграва
  • 4 цербер

    1 1 Отговор
    журналист от "Скай Спортс", който се изказва скептично ОТНОСНО стила на игра на португалеца.....В крaя CпeциaлнияТ прocтo cтaвa, гacи тeлeвизoрa и пcувa журнaлиcтa зa думитe му.

    Припoмнямe, чe Мoуриньo и тимът му ЩЕ гocтувaт в Плoвдив нa 17 -ТИ ceптeмври Т.Г. зa eлиминaциoнeн мaч oт втoрия прeдвaритeлeн кръг нa "Лигa Eврoпa".