Last news in Fakti

2 Септември, 2020 12:54 2 251 2

Владо Николов: Скоро Левски ще има по-добри условия от Тренто

  • владо николов-
  • волейбол-
  • левски-
  • тренто

Казвам го с убеденост, защото съм бил и съм ги видял

Владо Николов: Скоро Левски ще има по-добри условия от Тренто  - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на ВК Левски Владимир Николов сподели мнението си за новия модерен спортен комплекс на “сините” - Sports Center Garitage, по време на официалното откриване.

"Отварянето на този фитнес за мен е първата стъпка от сбъднатата мечта, а именно цялата спортна инфраструктура, която ще позволи на клуба да се нареди до водещите в Европа. Мога да ви кажа, че през годините съм имал възможността да играя в доста добри клубове и в момента, в който стане залата, това, което нашият клуб ще притежава, със сигурност ще е по-добро от отбори като Тренто, Пиаченца, Лубе и т.н. Казвам го с убеденост, защото съм бил и съм ги видял. Също така, със Силвано Пранди си говорихме и той бе изключително впечатлен от това, което видя. Каза, че нещо подобно е виждал само във футболните отбори в Италия - Ювентус и Милан, което ни кара да се чувстваме горди. Като човек, който се занимава повече със спортно-техническата част, за мен е изключително удоволствие и много предразполагащо присъствието на това съоръжение и този фитнес. До него е една от най-добрите физиотерапии в България, както и плувния басейн, с което ние практически затваряме цикъла по физически тренировки, възстановяване и разпускане", каза легендата на родния волейбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даскал Ботйиов

    1 2 Отговор
    Занималня за децата ще има ли, сладолед, пуканки и т.н.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Друг БИСЕР не Ви ли дойде наум ???