Last news in Fakti

4 Септември, 2020 11:00 4 864 2

Нов тежък удар по Барселона!

  • хосеп мария бартомеу-
  • барселона-
  • футбол-
  • полиция

Сред атакуваните е недоволният от управлението му Лионел Меси, който към момента е по-склонен да остане на "Камп Ноу"

Нов тежък удар по Барселона! - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Барселона започна разследване срещу президента на едноименния футболен клуб Хосеп Мария Бартомеу след доказателства, че е плащал за компроматна война срещу настоящи и бивши звезди на отбора, и то със суми, шест пъти по-високи от пазарните цени.

Сред атакуваните е недоволният от управлението му Лионел Меси, който към момента е по-склонен да остане на "Камп Ноу", но новината за това какви ги е свършил шефа му, може да го откаже.

Оказва се, че освен клевети срещу опонентите си, в това число влизат още Жерар Пике, Шави Ернандес, Карлес Пуйол и Пеп Гуардиола, Бартомеу е прибирал пари от касата на клуба за лични нужди.

Разследването срещу Бартомеу започна през февруари, а от ръководството отрекоха обвиненията, но вече има доказателства за прегрешенията им.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ще наблюдаваме

    3 1 Отговор
    случая да видим дали това което не се купува с ПАРИ , се купува с МНОГО пари . Или както съм чувал от Испански полицай "парите са с предимство" и БЯХ глобен аз, защото нямал съм пари .👏👍🤭🧐 По силно от истината няма . ДА СЕ НАДЯВАМЕ 🤔🧐