Last news in Fakti

8 Септември, 2020 09:18 1 825 2

Славия взе ненужен в Левски

  • левски-
  • футбол-
  • атанас кабов-
  • славия

Очаква се днес Атанас Кабов официално да подпише с отбора от "Овча купел"

Славия взе ненужен в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Левски Атанас Кабов изглежда бързо ще си намери нов отбор. 21-годишният талант преди дни разтрогна с със "сините", но сега е близо до подпис със Славия.

Кабов е имал разговори с шефовете на "белите", като двете страни са постигнали договорка и се очаква днес футболистът официално да подпише с отбора от "Овча купел", съобщава Спортал.

Интерес към крилото имаше и от Локомотив (Пловдив), но изглежда той е предпочел офертата на Славия.

Кабов е продукт на школата на Левски, но така и не успя да се наложи на "Герена". Той има само 5 мача и 1 гол със синята фланелка, а на няколко пъти бе даван под наем в Ботев (Враца), Царско село и Витоша (Бистрица).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коце Коцев Коцаков

    0 0 Отговор
    Този ли ще бие Левски в следващите мачове със Слабия
  • 2 Ицо

    0 0 Отговор
    Затова Ви бихме като тъпани