Last news in Fakti

10 Септември, 2020 12:02 1 496 0

Гризман: Не знам защо хората продължават да говорят, че ще напусна Барселона

  • гризман-
  • спекулации-
  • трансфер-
  • напускане-
  • оставане-
  • барселона

"Чувствам се много добре в клуба", даде да се разбере френският нападател на каталунците

Гризман: Не знам защо хората продължават да говорят, че ще напусна Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Антоан Гризман е непоколебим в желанието си да остане в тима, въпреки сериозният интерес към него от Висшата лига.

Френският национал пристигна на „Камп Ноу“ миналото лято от Атлетико Мадрид, като за него беше заплатена сумата 120 милиона евро. Гризман така и не успя да оправдае високите очаквания, отбелязвайки 15 гола във всички турнири.

„Дали бъдещето ми е в Барса? Да, не знам защо хората не спират да спекулират и да налучкват къде ще продължа“, заяви Гризман пред френското издание M6.

„Чувствам се много добре в клуба. Знам, че ръководството и треньорът ми гласуват доверие. Беше много труден сезон за нас, но сега всичко започва отначало“, допълни французинът.

Контрактът на Гризман с каталунския тим изтича в края на сезон 2023/24.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА