Last news in Fakti

10 Септември, 2020 13:03 1 877 3

Още един бивш футболист на Левски е пред завръщане в клуба

  • петков-
  • наем-
  • свободен агент-
  • левски-
  • завръщане-
  • фейрензе

Нападателят Стивън Петков може да премине под наем при "сините" от португалския Фейрензе

Още един бивш футболист на Левски е пред завръщане в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Стивън Петков е максимално близо до завръщане в Левски. Юношата на "сините" е ненужен в португалския Фейрензе, който държи правата му и се очаква в близките дни да пристигне на "Герена". Петков може да бъде отдаден под наем на Левски. Също така е възможно нападателят да акостира при столичани като свободен агент, ако разтрогне договора си с Фейрензе, пише "Мач Телеграф".

При всички положения Левски няма да плаща на португалския клуб за правата му.

Треньорът Георги Тодоров от доста време иска Петков в състава си, но "сините" са с ограничени финанси и заради това нападателят сам трябваше да издейства трансфера си на "Герена".

25-годишният Петков дебютира за Левски още през 2012 г., записал е за първия отбор на родния си клуб 7 мача. След това подписа с Лудогорец, където игра само за втория отбор. После Петков отиде в Монтана, а след това беше в Ботев (Пловдив), където блесна с редица голове. Това му спечели трансфер във Фейрензе в началото на 2019 г., където обаче не успя да се наложи. Стивън изигра само 13 мача за португалците и вкара 1 гол. През септември миналата година беше пратен под наем в чешкия Карвина, но и там не успя да се утвърди.

На "Герена" очакват и Радослав Цонев, който ще напусне Лече след 53 мача, в които записа 6 гола. Брат му Борислав вече подписа договор с Левски и се очаква да бъде на разположение на Георги Тодоров за предстоящото домакинство на Етър. Двубоят от петия кръг на efbet Лига е в неделя от 21:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СПЕЦИАЛНИЯ

    0 0 Отговор
    По добре с децата от колкото с тези анонимните звезди,а и заплати ще трябват!
  • 2 Мимчят

    1 0 Отговор
    Стивън не е лош футболист,а си е и наш юноша.Напускането му на Левски е по други личностни причини,а не за футболни...Така че ще е добро попълнение....
  • 3 Обикновен

    1 3 Отговор
    Когото искат да привличат в танцовия подуенски състав, но първо да сменят името - обидно за всички българи е тази. Фалирала команда да носи името на един от най-великите българи ! Нека в БФС се замислят най- после!