10 Септември, 2020 13:44 1 352 3

ЦСКА пусна виртуални билети за мача с БАТЕ Борисов

  • цска-
  • бате борисов-
  • виртуални билети-
  • билети-
  • фенове-
  • акция-
  • лига европа

Цената на пропуските ще е 10 лева

ЦСКА пусна виртуални билети за мача с БАТЕ Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА обяви колко виртуални билета са купени от феновете на тима за домакинските мачове срещу Локомотив (Пловдив) и Сиренс. За двубоя със смърфовете бройката се приближава до 3500, а за сблъсъка с малтийците - 1500. Червените допълват, че пускат виртуални билети и за битката от втория предварителен кръг на ЛЕ срещу БАТЕ. Цената им е 10 лева.

Ето какво пишат от тима на официалния си сайт:

"Армейци,

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети и за втория си домакински мач в Лига Европа срещу беларуския БАТЕ (Борисов). Двубоят от втория квалификационен кръг на турнира е насрочен за 17 септември (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети отново ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на младите таланти от детско-юношеската школа на клуба.

Припомняме Ви, че това се случва за трети път в историята на тима ни. При подновяването на пролетния дял от изминалия сезон, преди дербито с Локомотив (Пловдив), също бяха пуснати в продажба виртуални пропуски и тогава, само за няколко дни, нашите привърженици закупиха близо 3500 броя на цена от 10 лева. Преди срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу малтийския Сиренс пък бяха продадени близо 1500 виртуални билети. Разбира се всички събрани средства се даряват на сметката на Академия ЦСКА за нейната издръжка и подобряване на материалната база.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ПРИЯТЕЛИ!

В настоящата ситуация ЦСКА отново няма да може да разчита на най-силното си оръжие за битките в Лига Европа - нашият 12-ти играч, в лицето на ВЕЛИКАТА АРМЕЙСКА ПУБЛИКА. Всеки от Вас обаче би могъл косвено да подкрепи отбора и в същото време да допринесе за развитието на младите армейци от Академията, които са нашето БЪДЕЩЕ, като закупи своя виртуален билет за предстоящия мач!

Цената на виртуалния билет е 10 лева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Актуална Антена

    2 0 Отговор
    На мача с Бойко Борисов че има ли Фенове?
  • 2 миш

    2 0 Отговор
    От как платихме самолетите на чертеж,всичко е виртуално в държавата,даже и футболистите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.