Last news in Fakti

10 Септември, 2020 14:54 1 978 14

Легенда на Левски: Николай Михайлов е много важен за отбора!

  • жечев-
  • мнение-
  • легенда-
  • левски-
  • състав-
  • тодоров-
  • михайлов-
  • капитан

"Като капитан трябва да вдъхне кураж на момчетата пред него с опита си и по този начин ще стабилизира защитата“, смята Добромир Жечев

Легенда на Левски: Николай Михайлов е много важен за отбора! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Добромир Жечев е оптимист за бъдещето на "сините". Бившият защитник се изказа ласкаво за мажоритарния собственик Наско Сираков и сподели, че вярва в работата на Георги Тодоров, който ще се справи с тежката задача в този труден момент за клуба.

"Левски е в етап на организиране на всичко. Много нови бяха привлечени. Но аз съм убеден, че Наско Сираков ще намери правилния път. Доказал го е много пъти“, каза Жечев пред "Тема Спорт".

„Според мен победата над Монтана е с положителен ефект. Предстоящият мач с Етър също е много важен и дано отборът стигне до успеха. Най-вече за самочувствието на отбора и да може да се приближи до челните места“, добави легендата.

Жечев коментира и защитата на Левски, която е изцяло с нови изпълнители: „Отбраната е нова. Иван Горанов беше продаден, а беше един от най-добрите. Това ще бъде проблем, защото в момента на тези позиции има повече млади момчета и ще им трябва време, докато се сработят. Но положителното е, че се залага на такива футболисти, защото Левски винаги е разчитал на млади и местни момчета“.

„Георги Тодоров е спокоен човек, с авторитет. Паднаха му се тежки моменти и се надявам да ги преодолее. Футболистите, които в момента са в Левски, трябва да разберат, че това им е шансът. В този клуб винаги е имало стремеж към налагане на млади, а сега виждаме, че се залага точно на това. Моментът е положителен, защото в бъдеще ще може "сините" да имат добър отбор. Опитните футболисти също ще трябва да помагат. Ролята на Николай Михайлов като организатор на защитата е много важна. Като капитан трябва да вдъхне кураж на момчетата пред него с опита си и по този начин ще стабилизира защитата“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуеду

    18 2 Отговор
    Хахаха, ей няма край тая мъка!Не се подмазвай "легендо"
  • 2 Цецо

    17 1 Отговор
    Оффф... и Жечев съвсем изкуфя! Левски започна съвсем наскоро да взима млади футболисти от школата си, редица други играят в навсякъде другаде, но не и в Левски... а Ники Михайлов изобщо не го виждам в ролята на футболен ментор, по-скоро ще ги научи на нещо друго, ама нейсе...
  • 3 да де

    20 0 Отговор
    Колкото по-бързо разкарат малката перука и такива като него толкова по-добре за отбора.
  • 4 Нов ден - нов късмет

    11 2 Отговор
    От сутрин до вечер - все подуенския танцов състав! Абе сменете му името и да вървят на май.... заедно с "легендите" А за ревльото и Раев днес няма нищо?

    Коментиран от #6

  • 5 миш

    11 0 Отговор
    За какво е важен?А,ПЪК ДАЖЕ И МНОГО ВАЖЕН.Левски в момента няма един футболист,който може да се определи като добър,а за да имаме някакви претенции да сме фактор тук и в международни мачове трябва да имаме 5-6 от средно-европейско равнище и класа.Ще свърши 2020 г ние още не можем да победим в София.Нито един играч от тези нямаше да играе в Левски преди 25-30 години,да не кажа и в А-група.
  • 6 Фифти перото

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Нов ден - нов късмет":

    Ами ти що четеш статии за ЛЕВСКИ, марш в кочината!

    Коментиран от #9

  • 7 Курумпе

    12 0 Отговор
    Ако не беше син на Боби - Перуката, ставаше да играе в Б-група!Посредствен вратар - един ръст има, но до тук - нула рефлекс,ум,пласиране...а па за бързина и ловкост ..дума да не става.Той не може да се свие една минута бре...ма има късмет та го галиха по главичката..нали е татин...то и за това и кууветата са покрай него, не че е нещо красавец или дълбач...Пенсията е близо, ма така е..няма вечно щастие
  • 8 0808

    8 0 Отговор
    ... моля???..я повтори, умнико.. за какво се мазниш? перукан вече не е фактор.. малката перука е отврат...само като му видиш любимата ще разбереш каква мотика е..
  • 9 То как да ти кажа

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Фифти перото":

    Как да ти кажа - тя кочината пълна все с подуенски прасета и няма място. А иначе за Апостола чета и съм чел доста, но за танцовия състав от подуене ми писна вече! И да те питам - прим в Италия да има клуб Гарибалди, или във Франция Жана д'арк? Долу - горе този оли онзи - българсака олигофрения! Името Не прави отбора по-класен. Ако смяташ че внего е "величието" на танцовия състав - грешиш. Не бива да има и отбори с името на Ботев!
  • 10 Мим33

    4 1 Отговор
    Истината е ,че явно самия той нее грижил за себе си,а и треньорите му не знам на какво са го тренирали.Явно на голяма софра с големи кюфтаци и това е било тренировката му.Сега докато не свали килцата не трябва да е в сметките на вратарите....
  • 11 Kумчо Вълчо

    0 0 Отговор
    !08 кг. точно толкова трябва да тежи едно качествено прасе.
  • 12 Bonder

    2 0 Отговор
    Стига с тоз цървул бездарен Михайлов. Когато да хвана от улицата ще се справи по - добре от това пиянде и наркоман.
  • 13 hmhmhm

    0 0 Отговор
    а пък Николета ,,, ако им пуснеш Николета да се загъзи - ще изрият терена и на малкия перуката барабар ...
  • 14 ЦеСкИ лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Ники вратарчето става само за портиер на стадиона!