Last news in Fakti

10 Септември, 2020 17:33 1 265 0

Ботев Пд се раздели с бразилец - имал действащ договор с Ботафого

  • диего кардосо-
  • ботев пловдив-
  • ботафого-
  • футбол

Договорът на бразилския футболист с Ботафого е до месец декември 2020 година

Ботев Пд се раздели с бразилец - имал действащ договор с Ботафого - 1
Снимка: Ботев Пд

Ботев Пловдив се раздели с Диего Кардосо само две седмици след привличането му. Двете страни прекратиха взаимоотношенията си по взаимно съгласие.

Причина за раздялата е, че бразилският нападател има действащ договор с Ботафого.

"В момента на подписване на контракта с Ботев, Кардосо предостави всички необходими документи, включително и акт за прекратяване на договора му с Ботафого.

След поискване на ITC сертификат от ФИФА обаче бе установено, че играчът има действащ договор с Ботафого. Договорът на бразилския футболист с Ботафого е до месец декември 2020 година", обясниха от ръководството на Ботев Пд.

"Жълто-черните" уточниха, че са получили пълно съдействие от посредника от българска страна, спомогнал за осъществяването на трансфера.

26-годишният Кардосо е юноша на Сао Пауло и Сантос. Има мачове и за мъжкия отбор на Сантос, като е играл още за отборите на Брагантино, Вила Нова и Гуарани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА