Last news in Fakti

10 Септември, 2020 18:44 1 768 0

Жиру отказал трансфер в Лион заради Бензема

  • челси-
  • оливие жиру-
  • бензема-
  • карим бензема-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • лион

Не исках да създам полемика, присъединявайки се към клуба, който създаде Бензема

Жиру отказал трансфер в Лион заради Бензема - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Челси Оливие Жиру потвърди написаното в своята новоиздадена автобиография Toujours y croire, че през януари е отказал да премине в Лион заради факта, че оттам Карим Бензема тръгна за големия футбол.

“Не исках да създам полемика, присъединявайки се към клуба, който създаде Бензема. За съжаление, това е жестоката истина. Принуден съм да се съобразя с това. Ако оставим това настрана, във футболно отношение щях да се справя без проблем. Аз обаче не искам да предприема и най-малкия риск за моето семейство, нито това да доведе до разногласия, които не са свързани с футбола заради такъв трансфер, след като видях реакциите на някои хора”, призна Жиру пред Le Progres.

Взаимоотношенията между двамата нападатели не са добри, тъй като за разлика от звездата на Реал Мадрид, Жиру все още е викан в националния отбор на Франция, с който дори спечели Мондиал 2018. Наскоро те дори влязоха в словесен спор, след като Бензема се сравни с Формула 1, а своя сънародник - с картинг. Той е юноша на Лион и записа 112 мача с 43 гола за отбора преди трансфера си в Мадрид през 2009 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА