10 Септември, 2020 19:36 2 186 1

Суарес предпочита Атлетико Мадрид пред Ювентус

  • луис суарес-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • ювентус-
  • футбол

От Юве предложиха на каталунците 3 милиона евро плюс още 13 млн. бонуси

Суарес предпочита Атлетико Мадрид пред Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Луис Суарес търси следващ пристан за своята кариера. Стрелецът, който през януари ще навърши 34 години, преговаря с Атлетико Мадрид, твърди Deportes Cuatro.

Според медията уругваецът предпочита да облече фланелката на Атлетико, а не тази на Ювентус. В последните дни се смяташе за сигурно, че Суарес ще подсили „бианконерите“, но в играта се включиха и „дюшекчиите“.

От Юве предложиха на каталунците 3 милиона евро плюс още 13 млн. бонуси. Отделно Суарес получи оферта за тригодишен договор за по 10 млн. евро на сезон. От “Wanda Metropolitano” не са склонни да му предложат толкова голяма заплата, но уругваецът не крие желанието си да остане в Испания. Атлетико търси нов нападател, като първо иска да се освободи от един атакуващ футболист, като навярно това ще е Диего Коща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    7 2 Отговор
    Ако барса шитнат суарес на пряк конкурент,спокойно могат да бъдат обявени за идиоти...