Last news in Fakti

10 Септември, 2020 20:30 4 003 17

Стивън Петков ще прибира максималната заплата в Левски, ето колко ще е тя

  • стивън петков-
  • футбол-
  • левски-
  • феирензе

Петков е пред раздяла с португалския Феирензе и ще се завърне на „Герена”, за да помогне за стабилизирането на „сините”

Стивън Петков ще прибира максималната заплата в Левски, ето колко ще е тя - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Стивън Петков ще прибира максималното възнаграждение в Левски. Очаква се трансферът на футболиста да бъде официализиран в следващите дни. Петков е пред раздяла с португалския Феирензе и ще се завърне на „Герена”, за да помогне за стабилизирането на „сините”.

Стивън Петков ще получава по 10 000 лева месечно, което е таванът на заплатите на стадион „Георги Аспарухов”. Възнагражденията в Левски бяха драстично намалени, за да могат „сините” да се справят с финансовите трудности и задължения.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pavlin

    28 0 Отговор
    Че малко ли са 10 000 лв за един ритнитопковец...
  • 2 Стига вече

    15 10 Отговор
    Абе редакторите, вий докато не изтипосате по десетина творения за танцовия състае от подуене, нещо за "великана "Раев или ревльото нямате спирачка! Да сменят името и да вървят при фалиралите..

    Коментиран от #3, #17

  • 3 Оранжева пасмина

    7 11 Отговор

    До коментар #2 от "Стига вече":

    Оранжевата мъка край няма! Ловешкия цирк в действие! Селския манталитет никога не може да бъде променен! Оранжевите гости на София го доказват с поведението си всеки ден! Жалко за тези, които повярваха на ОРАНЖЕВИТЕ благодетели! ЛИТЕКС - ТОВА СИ ТИ!

    Коментиран от #4, #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Оранжева пасмина

    11 6 Отговор

    До коментар #4 от "Подуене фалира":

    Преди 4 години, когато Правителството, Министър Кралев и БФС, в лицето на Б. Михайлов, създадоха "ПЪРВА ХИПЕР МЕГА ВИСША ЛИГА" ... уговорката и правилото за участие в нея, бяха ВСЕКИ отбор да има стадион с ОСВЕТЛЕНИЕ, РЕСТАРТ на футбола, бла-бла ...
    ... А, СЛЕД ТОВА СТАНА ЯСНО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА "НОВА" ЛИГА, Е ДА БЪДЕ ТЕЛЕПОРТИРАН В НЕЯ, ОТБОРА НА ОРАНЖЕВИТЕ АРМЕЙЦИ ОТ ЛОВЕЧ, НАРЕЧЕН "ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ" !!!

    ЛИТЕКС - ТОВА СИ ТИ!

    Коментиран от #6, #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Оранжева пасмина

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Подуене фалира":

    А също така на сайта пишело, че са припознали купите и титлите на армейците. От своя страна адвокатите на ЦСКА-София твърдят пред Дисциплинарната комисия, че това не е така и новият клуб е наследник на Литекс.Когато трябва да си броят титлите и купите - ние сме ЦСКА ?!?!
    А, когато трябва да плащат дългове - ами ние сме правоприемник на Литекс ?!?!

    ОРАНЖЕВАТА МЪКА КРАЙ НЯМА!
  • 9 Оранжева пасмина

    7 4 Отговор
    Много ми е странно, защо оранжевите армейци непрекъснато споменават, че при фалит Левски ще играе в "А" окржъжна група ?!?!
    Нямам спомен, преди да се прекръсти на Литекс, техния мил покойник ЦСКА да е играл в "А" окръжна ?!?! Помня, че игра във "В"!!!
    Дори и най-лошото да стане - голяма работа!
    ПЪТЯ ВЕЧЕ Е МИНАВАН ОТ ДРУГИ!
    ОТИВАМЕ ВЪВ "В" ГРУПА, ВМЕСТО В "А" ОКРЪЖНА, СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПРАВИТЕЛСТВОТО И БФС ПРАВЯТ НОВА ЛИГА И НИ ТЕЛЕПОРТИРАТ В НЕЯ, КАТО ПРЕСКАЧАМЕ "Б" ГРУПА, КАКТО ОРАНЖЕВИТЕ АРМЕЙЦИ

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Титю

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Оранжева пасмина":

    Яша ве Стивъне
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГУНДИ

    2 2 Отговор
    САМО ЦСКА!!!
  • 14 Не се и съмнявам

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Оранжева пасмина":

    Че всички, живеещи в София /над 60% придошли от провинцията за десетина години/ си въобразяват, че щом не съм от "сините", значи съм червен, или оранжев. Грешиш - този път не позна! Но да има ФК ЛЕВСКИ, Ботев и диваците да крещят на стадиона ДОЛУ или ГОРЕ....На това как му се вика? В никоя страна няма подобна практика! Да говорим като разумни хора, а не като обезумяли фенове от "агитка".

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Оранжева пасмина

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Не се и съмнявам":

    Ок, да кажем, че този път не съм познал, ако трябва да ти вярвам?! И кое точно ми е "неразумното" и "обезумялото" в коментара?! Върни се и го прочети още веднъж... Ти използваш определения за "танцови състави", ревльовци и наричаш собственика на акциите с фамилията на съпругата му! А, относно имената на отбори, като Левски, Ботев, Раковски и Бенковски, нямаш никакво основание да претендираш за смяната им, само защото някакви диваци крещяли глупости и ги обиждат. Това говори за културата на запалянковците в България. И понеже споменаваш, че в никоя страна нямало такава практика, предполагам визираш, че не са си кръстили отборите на национални герои ... ами, може би не са го направили, понеже в никоя друга страна не са били 500 години под робство и не са страдали така, както е страдал българският народ?! Виж, ако съжаляваш, че твоят любим отбор, който и да е той, не носи такова име на български национален герой, и ти страдаш от това, проблема си е лично твой! Само недей да казваш, за отбори на по 100 и повече години, като Левски и Ботев Пловдив, а скоро и Ботев Враца ще има стогодишен юбилей, че трябвало да си сменят имената! А, дали си "червен" или "оранжев", не те знам, но обикновено ги разпознавам люляковите армейци ...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.