Last news in Fakti

11 Септември, 2020 23:20 2 142 2

Царско село остава непревземаема крепост и за Ботев Пд (ВИДЕО)

  • царско село-
  • ботев пловдив-
  • футбол

"Канарчетата" записаха четвърти мач без победа след 0:0 срещу "Царете"

Царско село остава непревземаема крепост и за Ботев Пд (ВИДЕО) - 1

Ботев (Пловдив) продължава с колебливото представяне от началото на сезона. "Канарчетата" записаха четвърти мач без победа, след като завършиха наравно 0:0 у дома срещу Царско село. Двубоят бе от 5-ия кръг на Първа лига.

"Царете" от своя страна продължават без поражение и без допуснат гол от началото на кампанията. Възпитаниците на Любослав Пенев събраха 9 точки, докато "жълто-черните" имат 5 пункта.

Двубоят започна скучно. В 13-ата минута дойде първата опасност пред една от двете врати. Салиф Сисе от гостите стреля към Георги Аргилашки, но топката излезе в аут. Минута по-късно Бандаловски се озова на добра позиция след центриране от корнер, но се размина с топката.

В 22-ата минута Ивайло Марков стреля изключително неточно.

В 25-ата минута Станислав Шопов пробва да прехвърли Джони Пласид с техничен удар от ъгъла на наказателното поле, но стражът на Царско село изби топката под гредата. След половин час игра отново Шопов стреля, но този път в аут.

В 36-ата минута Неделев центрира от пряк свободен удар. Атанас Илиев надигра във въздуха Будинов, но с глава не намери очертанията на вратата.

Малко след това централният нападател на Ботев навлезе на скорост в пеналтерията на "царете", но шутира покрай целта.

В 42-ата минута Шопов удари гредата. Младокът стреля отдясно на вратата, но нацели горната греда.

През втората част битката по терена властваше. Опасности пред една от двете врати почти липсваха.

В 80-ата минута се получи меле, след като домакинът на Ботев влезе на терена до тъчлинията, за да подкани Андерсон да стане. Изведнъж се вкупчиха няколко играчи и от двата отбора, които бяха разтървани. Неделев и Андерсон получиха жълти картони.

В 89-ата минута гостите организираха добра атака. Топката стигна до Манев, който потърси далечния ъгъл, но Аргилашки спаси. В продължението на мача стражът се справи и с удар с глава на Родригес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Журналисти ли

    3 2 Отговор
    сте, какви ли там? Моля, бъдете коректни и не пишете глупости в заглавията. В спорт няма нито крепости, нито кули

    Коментиран от #2

  • 2 Да бе,

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Журналисти ли":

    Няма и канарчета ...