Last news in Fakti

12 Септември, 2020 11:25 3 101 1

ЦСКА 1948 планира нов трансферен удар, този път на треньорския пост

  • цска 1948-
  • златомир загорчич

Съвсем скоро ''червените'' може да имат нов старши треньор

ЦСКА 1948 планира нов трансферен удар, този път на треньорския пост - 1
Снимка: БГНЕС

Напусналият Славия - Златомир Загорчич, е започнал преговори за треньор на ЦСКА 1948, твърди "Мач Телеграф". В момента начело на "червените" е Йордан Юруков, но потенциалът на отбора и амбициите на ръководството предполагат по-опитен и успешен треньор, който да води тима.

Сезонът бе започнат от легендата на родния футбол - Красимир Балъков, но след първите четири срещи бе взето решение да заеме поста на главен мениджър. След като в различни сайтове се появи информация за среща между Загорчич и Цветомир Найденов, спонсорът на "червените" написа на стената си:

"Просто на кафе, да си говорим за футбол и да се запознaем. Само това. Може някой ден да вземем чужденец, но трябва да тестваме всички българи преди това."

Загорчич напусна Славия след загубата от ЦСКА-София за първенство, а иначе сръбският специалист се превърна в най-успешния наставник на "белите" през този век. Изданието припомня, че Заги влиза в сметките и на Левски, където начело е Георги Тодоров, който е временен вариант за наставник.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 2 Отговор
    Литекс е истинското ЦСКА.