Last news in Fakti

12 Септември, 2020 15:57 4 164 2

Попитаха звездата на Ман Сити за Меси, а той отвърна: Наистина не ми пука

  • кевин де бройне-
  • манчестър сити-
  • лионел меси

''Ако Меси бе преминал в Манчестър Сити, това би ни помогнало, тъй като го считам за най-добрия футболист на всички времена'', допълни Кевин Де Бройне

Попитаха звездата на Ман Сити за Меси, а той отвърна: Наистина не ми пука - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Голямата звезда на Манчестър Сити - Кевин Де Бройне, призна, че не се вълнува много от несъстоялия се трансфер на Лионел Меси в неговия клуб.

"Наистина не ми пука. Това не ме вълнува. Ако Меси бе преминал в Манчестър Сити, това би ни помогнало, тъй като го считам за най-добрия футболист на всички времена. Никога обаче не отделям прекалено внимание на това кой може да дойде и какво може да се случи. Играеш заедно с футболистите, които са в твоя отбор.

Мисля, че имаме доста добър отбор в този план. Би било глупаво да се предполага какво ще се случи, ако при нас пристигне определен играч. Във футбола това се случва непрекъснато. Всичко върви към това трансферът да се състои, а в крайна сметка нищо не се получава", заяви Де Бройне, цитиран от Daily Mail.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    6 0 Отговор
    А Николета Лозанова какво каза ??? Яздила ли е Хаяско ???!!!
  • 2 Рошко

    5 1 Отговор
    Да ти пратим божинката или джизъса че да видиш как ше ти за пука, след всеки мач ше си в София че да видиш в какви клубове и как играят нашите ритнитопковци