Last news in Fakti

14 Септември, 2020 10:15 1 616 3

Треньорът на Етър: Заслужавахме поне точка срещу Левски

  • петков-
  • левски-
  • етър-
  • заслуга-
  • точка-
  • загуба

"Не може да ме радва една загуба, но поздравявам момчетата за раздаването докрай", заяви Петко Петков

Треньорът на Етър: Заслужавахме поне точка срещу Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Етър Петко Петков изрази оптимизъм за бъдещето на клуба, въпреки че отборът загуби с 1:2 при визитата си на Левски и остава последен в efbet Лига без спечелена точка за пет кръга.

“Не искам да се връщам назад, прецених да продължа работа в Етър. В новото ръководство има хора, които искат отборът да върви напред. За съжаление, не можахме да спечелим точка, а заслужавахме. Левски вкара два гола от статични положения, но ние не си реализирахме положенията. Не искам да омаловажавам успеха на Левски, разбира се. Не може да ме радва една загуба, но поздравявам момчетата за раздаването докрай. Дано се подсилим още малко като състав“, сподели Петков след мача.

„Факт е, че ни тежи финансовата ситуация, дано излезем по-бързо от нея. С победи можем само да си помогнем, чисто игрово не сме далеч от истината, но има какво да се желае. Работим по селекцията, забавени са доста неща и ги правим в движение. Локомотив е много обигран отбор, футболистите отдавна са заедно там. Трябва да се стегнем и да се раздаваме още повече в тренировките и в мачовете”, добави наставникът на „болярите“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зарко 66

    2 0 Отговор
    съдията ни закла
  • 2 Мим

    2 0 Отговор
    Абе етърец съм,ама къде сме тръгнали в сегашното положение да се мерим с Левски,въпреки ,че и те имат проблеми.Все пак ни дадоха 1 гол...да вкараме....

    Коментиран от #3

  • 3 ицо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мим":

    Абе не ни дадоха много (неотсъдена дузпа точно преди гола) ама ние си го вкарахме. А на тях им дадоха да вкарат два ( съдията )