Last news in Fakti

14 Септември, 2020 22:08 1 869 6

Кушев след поредната загуба на Славия: Има напрежение, нормално е

  • efbet лига-
  • берое-
  • славия-
  • 2:0-
  • мартин кушев

''Винаги нещо не ни стига'', отбеляза Мартин Кушев

Кушев след поредната загуба на Славия: Има напрежение, нормално е - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Треньорът на Славия Мартин Кушев говори след загубата на „белите“ от Берое с 0:2.

„Има си причини за загубата. Можем да го отдадем, че още от първия мач нямаме късмет. Неприятно поражение. Имахме желание да победим, но Берое имаше повече чисти положения. Дори ние сами си вкарахме гол“, заяви Кушев.

„Загубихме двубоя в средата на терена, където не бяхме много агресивни. Нямахме грешки в защита. Двата гола си бяха наши“, добави той.

„Нормално е да има напрежение. Но се стараем. Тренирахме добре, но колкото и да не го искаме си има напрежение. Има припряност в отбора, което е нормално. Винаги нещо не ни стига. На мнение съм, че и при 0:1 и при 0:2 имахме шанс да вкараме гол. Трябва върху това да работим. Със сигурност ще трябва да търсим нови попълнения, защото ни предстоят много мачове в сгъстен цикъл. Има си ръководство, което да реши кой ще води отбора, а не аз", заяви още Мартин Кушев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гении

    13 0 Отговор
    Имахме желание да победим, но загубохме мача. Някой да очаквал по-гениално изказване? Типично за гилдията на ритнитопковците! Бравос и адмирации.
  • 2 Петър

    10 1 Отговор
    Е сега Венци Стефанов няма ли да каже нещо духовито с посока Герена?
  • 3 Не бързайте

    5 1 Отговор
    Чичо Венци сега е в реанимацията.Като го освестят ще каже нещо интересно и за подуенския танцов състав. Но със сигурност вина за цялата работа имат съдията, подкупен от Херо - той ще ви каже подробности. И не на последно място - тревата - много била зелена - като беройския екип - съмнителна работа!

    Коментиран от #5

  • 4 Бенковски

    6 1 Отговор
    В защита няма грешки - но головете са си наши!! Това означава - грешки !!!
  • 5 Стига

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Не бързайте":

    му прави рейтинг на онова шкембе
  • 6 Фенът

    3 0 Отговор
    Ще бият като гости когато никой не ги чака Славия да тотаджийски отбор от това се издържат