Last news in Fakti

17 Септември, 2020 13:16 2 017 7

Легенда на ЦСКА: Очаквам да бием БАТЕ, а после и Лудогорец

  • георги велинов-
  • цска-
  • бате борисов-
  • лига европа

Георги Велинов е сериозен оптимист

Легенда на ЦСКА: Очаквам да бием БАТЕ, а после и Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов демонстрира оптимизъм преди днешния двубой на ''армейците'' срещу БАТЕ Борисов от втория квалификационен кръг на ЛЕ.

"Всички мачове в Европа са трудни, ЦСКА е известен навсякъде, ние сме име на международната сцена. Аз чакам и съм убеден, че тази година ще бъдем шампиони. Очаквам първо победа срещу БАТЕ Борисов, а след това в неделя и над Лудогорец. Евентуален успех в четвъртък ще подейства мотивиращо на футболистите. Две победи в рамките на няколко дни и всичко ще си дойде на мястото. Надявам се това да стане, защото имаме потенциал. Разполагаме с добри футболисти, знам как работи Стамен Белчев", коментира Джони пред bookmaker-ratings.bg.

"Ние си играем за нашата кауза, за да покажем кой е евробоецът. Показали сме го през годините, трябва да го направим и сега. Убеден съм, че ще победим и двата отбора - БАТЕ сега и после победителят от другата двойка. БАТЕ обаче е много сериозен отбор и го показва в последните години в Европа. Така че омаловажаване на фона на последните им изяви няма как да има. Публиката ще ни липсва много, знаете колко е темпераментна. А и мачовете в Европа са по-различни и специални и винаги генерират по-сериозен интерес. Късметът бе на наша страна, домакини сме, но жалко, че няма да има публика'', добави легендарният за ЦСКА вратар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    6 4 Отговор
    Мечтите за разлика от алкохола са безплатни.
  • 2 Ще бием и бате и баце

    6 2 Отговор
    и Подуене от земята ;д
  • 3 ако биете всички...

    2 0 Отговор
    ...какво ще прави джендърмерията?
  • 4 Джони

    4 3 Отговор
    Колкото пъти си дал прогноза, винаги си сгрешил. Замъчи и си щади дробчето.
  • 5 Дедо

    4 1 Отговор
    Очаквайте новото мнение на Джони след изтрезняванрто. Това бе само за загрявка.
  • 6 ЛЕВСКИ 1914

    4 4 Отговор
    Този не е играл в ЦСКА - СОФИЯ Ковачев НЕ БАЛАМОСВАЙТЕ хората .
  • 7 Мимч

    1 0 Отговор
    Само че нещо бъркаш. старото цска и сегашното,а и обикновено каквото кажеш ти,става точно обратното,така че по добре мълчи..