Last news in Fakti

18 Септември, 2020 12:20 3 008 4

Багата продължава с прогреса си в ранглистата на UFC

  • благой иванов-багата-
  • багата-
  • ранглиста-
  • ufc-
  • 12 място

Нашенецът вече е 12-ти

Багата продължава с прогреса си в ранглистата на UFC - 1
Снимка: БГНЕС

Благой Иванов – Багата продължи и тази седмица да се изкачва в ранглистата при най-тежките в UFC, предава boec.bg. От днес Багата, който е единственият български боец в ММА веригата в момента, заема 12 позиция, което е скок с 1 място спрямо предходното му класиране.

Багата е единственият боец, който се изкачва през настоящата седмица в тежка категория. На 12 място, освен Иванов, се намира и руснакът Сергей Павлович.

Регрес записва Аугусто Сакай. Бразилецът, който инкасира първа загуба в UFC, падайки от Алистър Овърийм с технически нокаут в главния сблъсък на UFC Fight Night 176, от днес е под номер 10, с което отстъпва с 1 място.

Сирил Гане, който е непобеден в ММА, също падна с позиция и от днес заема 14 място при най-тежките.

Това са и единствените промени в топ 15.

Лидер в класацията продължава да бъде шампионът Стипе Миочич. Първи претендент е Франсис Нгану, следван от Къртис Блейдс и Жаирзиньо Розенструйк.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че Багата е претърпял успешна операция на коляното. Очаква се той да се завърне в октагона в края на настоящата или началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кико

    0 0 Отговор
    Емблемата на България100%! Това сме ние! Едно стъпало над м... те!
  • 3 ИБН ЕБН АЛ хххаааамилллл

    2 0 Отговор
    Голям спорт..... Нашия пада, а иначе се изкачва в листата.... Другия споменат няма загуба в ММА и пада 1 място????извод: по добре да падат
  • 4 любопитен

    1 0 Отговор
    Тоз , кой е и за какво се бори ? Мутрата му е галфонска , да не са го млатили по нея ?