Last news in Fakti

18 Септември, 2020 12:31 2 284 3

''Левски'' скастри голямата си звезда

  • найджъл робърта-
  • ''левски''-
  • левски

Робърта вече тренира, макар и индивидуално

''Левски'' скастри голямата си звезда - 1
Снимка: БГНЕС

В ''Левски'' предприеха сериозни мерки срещу един от играчите си, от които се очакват сериозни пари от трансфер. "Сините" свиха сармите на Найджъл Робърта и от вчера той поднови тренировки, пише "Мач Телеграф".

Нидерландецът се обяви за контузен след загубата от Царско село. Таранът заяви, че има травма на пръста, която не му позволява да вземе участие в мачовете с Монтана и Етър.

Робърта дори си позволи да пътува до родината си, докато съотборниците му играеха срещу "виолетовите", тъй като е искал втори преглед на контузията, която на "Герена" сметнаха, че е лека. Той е настоявал за операция при завръщането си, макар и да не е имало данни, че се налага такава. Това е наложило Робърта да бъде привикан на сериозен разговор, като от "Герена" са били категорични, че няма да му позволят да продължава по същия начин.

Вчера нападателят започна да тренира индивидуално, за да върне формата си.

Според запознати проблемите с Робърта се дължат на мениджърски игри, тъй като агент се е пришил към мениджърите, които официално държат правата му и започнал да им мъти главите, че могат да продадат клиента си зад гърба на ''Левски''. Официални оферти за нидерландеца обаче все още няма.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК,,Цола Джирос Динамо Лаффчис Раев,,20

    0 0 Отговор
    Ке му бъркаме ярма на тоя !!!
  • 2 Мимч

    1 0 Отговор
    Ами той гледа от Холмар как му разрешихте да се изниже без пари и прави същото.Явно много ви е занижен контрола или го няма никакъв...
  • 3 миш

    0 0 Отговор
    Левски никога не е имал такава звезда,просто голем футболист-феномен.Стига с тия,футболисти,които са разнасяли сладолед по плажовете.