Last news in Fakti

21 Септември, 2020 16:45 2 167 1

Рангник държи на своето: Преподписването с Ибрахимович противоречи на стратегията на Милан

  • златан ибрахимович-
  • ралф рангник-
  • футбол-
  • милан

"Тук не става дума за това дали аз харесвам Златан, или не", каза германецът

Рангник държи на своето: Преподписването с Ибрахимович противоречи на стратегията на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Германският специалист Ралф Рангник продължава да държи на позицията си, че Милан не е трябвало да задържа Златан Ибрахимович. По-рано през лятото бившият треньор на РБ (Лайпциг) почти се беше разбрал с ръководството на “росонерите” да наследи Стефано Пиоли, но желанието му за раздяла с шведа като че ли провали нещата. Според Рангник собствениците на италианския клуб претендират, че търсят начин за дългосрочно развитие на тима, но в същото време разчитат на 38-годишен футболист.

“Преподписването с Ибрахимович противоречи на стратегията, която клубът иска да следва”, заяви Рангник в интервю за Financial Times.

“Тук не става дума за това дали аз харесвам Златан, или не - добави германецът. - Защо да не го харесвам? На 38 г. той все още е в отлична форма и може да решава мачове. Но въпросът е по кой път иска Милан да потегли.”

В крайна сметка Рангник не получи поста на “Джузепе Меаца”, а Пиоли остана начело на състава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харесвам 🎃, само сготвени

    5 1 Отговор
    Златан се оказа твърде голяма лъжица, за устата на Рангник. Малко са хората, които могат да се мерят с Ибрахимович и да му дават оценки или чертаят бъдещето... Супер Ибра!