Last news in Fakti

21 Септември, 2020 19:02 2 862 0

Луис Суарес и Барселона се разбраха, пътищата им се разделят

  • луис суарес-
  • барселона-
  • футбол

Уругваецът се е съгласил да се откаже от една част от заплатата си за оставащите месеци до края на контракта

Луис Суарес и Барселона се разбраха, пътищата им се разделят - 1
Снимка: БГНЕС


Ръководството на Барселона и Луис Суарес са постигнали договорка помежду си и пътищата им се разделят, твърди RAC1. Уругваецът се е съгласил да се откаже от една част от заплатата си за оставащите месеци до края на контракта. За сметка на това каталунският клуб ще позволи на Лучо да разтрогне договора си и да стане свободен агент.

Така “лос кулес” няма да искат трансферна сума за новия му клуб. Най-близо до подписа на Суарес за момента е Атлетико Мадрид. “Деветката” на Барса си тръгва от “Камп Ноу” след шест сезона и много успехи с фланелката на “блаугранас”. Той реализира 198 гола в 283 срещи за каталунците.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА