Last news in Fakti

22 Септември, 2020 12:10 1 822 0

Забъркаха Кешерю в скандал в Румъния

  • лудогорец-
  • футбол-
  • клаудио кешерю

Всичко тръгна оттам, че селекционерът на северните ни съседи Мирел Радой съобщи предни дни, че ще изгони от състава един от повиканите от него футболисти

Забъркаха Кешерю в скандал в Румъния - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю бе забъркан в скандал в Румъния. Всичко тръгна оттам, че селекционерът на северните ни съседи Мирел Радой съобщи предни дни, че ще изгони от състава един от повиканите от него футболисти. Причината била, че въпросният играч през миналия сезон използвал приятелството си с журналист, когото помолил да напише "клеветнически матераил" за негов колега от националния отбор. И това деяние достигнало до ушите на Радой. Оттогава медиите в Румъния гадаят кой ще бъде изгонен.

Според playtech.ro визираният от селекционера футболист "най-вероятно е Клаудиу Кешерю". Все пак ситуацията ще бъде изяснена по време на лагер-сбора за баража за европейското срещу Исландия на 8 октомври. Засега Кешерю и Драгош Григоре са в разширения списък на Радой за двубоя със скандинавците. Така бе и за мачовете със Северна Ирландия и Австрия за Лигата на нациите през септември, но накрая Кешерю бе освободен от състава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА