22 Септември, 2020 16:02 2 771 1

Официално: Ботев Пловдив се раздели с част от звездите си

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • иван бандаловски-
  • антонио вутов

Трудовите договори на двамата футболисти бяха прекратени по взаимно съгласие

Официално: Ботев Пловдив се раздели с част от звездите си - 1

По предложение на треньорския щаб на Ботев (Пловдив) и след одобрение от страна на Асен Караславов - прокурист на Ботев (Пловдив) и Радослав Кошински - председател на Сдружение ПФК Ботев, от "жълто-черния" клуб бяха освободени футболистите Лъчезар Балтанов и Иван Бандаловски.

Трудовите договори на двамата футболисти бяха прекратени по взаимно съгласие. Решението за освобождаването на двамата опитни играчи бе сведено пред отбора в минутите преди първата тренировка за седмицата в понеделник.

Лъчезар Балтанов, който носеше капитанската лента на "канарчетата" през последните сезони, изигра 195 мача с екипа на пловдивчани, в които реализира 35 гола. Балтанов е носител и на две отличия с Ботев - Купата на България и Суперкупата на България.

Иван Бандаловски бе привлечен в Ботев през зимата на 2020 година. Защитникът изигра 21 мача за "жълто-черния" тим.

"ПФК Ботев Пловдив благодари на Лъчезар Балтанов за професионализма и отношението към отбора през годините и му пожелава много успехи в бъдещите професионални начинания.

От "жълто-черния" клуб благодарят и на Иван Бандаловски и му пожелават успехи в бъдещите му изяви на футболния терен", завършват от Ботев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помощ

    8 0 Отговор
    Новото ръководство - мнооооого тъпо :/