Last news in Fakti

22 Септември, 2020 20:00 2 288 1

Футболистите на Реал Мадрид са се отказали от 1 милион евро на човек

  • реал мадрид-
  • футбол-
  • премии-
  • футболисти

Това е още един жест от страна на футболистите, след като те се съгласиха да намалят изцяло възнагражденията си за миналия сезон с по 10 процента

Футболистите на Реал Мадрид  са се отказали от 1 милион евро на човек - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Реал Мадрид доброволно да се отказали от своите премии от миналия сезон, твърди Cope. Те си заработиха по 700 хиляди евро всеки за спечелената титла в Ла Лига и по 300 хиляди евро за Суперкупата на Испания. Така всеки футболист е “забравил” за своя един милион, за да помогне на бюджета на клуба в тежката пандемично-икономическа ситуация.

Това е още един жест от страна на футболистите, след като те се съгласиха да намалят изцяло възнагражденията си за миналия сезон с по 10 процента. За новия сезон очакванията са бюджетът да се намали със 170 милиона евро.

Раздялата с Хамес Родригес и Гарет Бейл е добре дошла от финансова гледна точка, след като двамата получаваха общо нетно около 25 милиона евро - 10 млн. колумбиеца и 15 милиона Бейл.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Треньор

    6 0 Отговор
    Гарет Бейл е най-надцененият играч в света в последните 25 години!
    Или е контузен, или не тренира, или не му се занимава!
    В Тотнъм сега започва сагата на Жозе Моуриньо - Бейл ще го съботира и до 2-3 месеца започват скандалите в клуба. Интриганти...